30 maart 2021

Radio Signaal uitzending 1 april

Elke donderdag van 14.00 tot 15.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op Radio SALTO. Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 99,4 of 106,8 (ether). En overal ter wereld via internet.

 

Het Radio Danspaleis

Normaal organiseert het Danspaleis in stad en land dansmiddagen voor 65-plussers en hun meegebrachte gasten (jong en oud). In coronatijd hebben ze hun werk voortgezet in de vorm van de podcast 'Het Radio Danspaleis'. Radio Signaal zorgt ervoor dat u óók naar deze versie van het Danspaleis kunt luisteren. 

 

Corona: bezinning en reflectie

De makers van het Danspaleis beseffen dat een deel van hun oudere fans er door de corona niet meer is. Van sommige zorgcentra die ze bezochten hoorden ze zelfs dat de helft of meer van de ouderen is overleden.  

 

Tussen leegte en liefde

Presentator Suna Duijf praat met Ina van den Brand (70) die vorig jaar afscheid heeft moeten nemen van haar man. Ook interviewen we geestelijk verzorger Fia Oomen, die haar dagboekimpressies in coronatijd verwerkte tot een boek Leven tussen leegte en Liefde.  En ten slotte praten we met  Ellen van Bruggen, nazorgmedewerker van CVU Uitvaarten.

 

Karen Bloemen

De artiest is deze week de veerkrachtige Karin Bloemen.

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

Radio Signaal digitaal

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.