Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

29 september 2021

Radio Signaal uitzending 30 september

Elke donderdag van 14.00 tot 15.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op Radio SALTO. Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 99,4 of 106,8 (ether). En overal ter wereld via internet. 

 

Deze week herhalen we de uitzending van 9 juli 2020. De uitzending in het kader van Dierendag houdt u van ons tegoed. Wilt u reageren op onze uitzendingen? Stuurt u dan een mail naar​​​​​​​radiosignaal@clientenbelangamsterdam.nl

 

Over beroerte en herseninfarct

Ton Timmer was boekhouder en is yogadocent, is getrouwd en heeft 2 zonen waarvan 1 autistisch is.  In 2016 kreeg hij een herseninfarct. Ondanks het infarct heeft hij zijn veerkracht behouden en staat hij positief in het leven.
 

Veerkracht

Wat gebeurt er eigenlijk als je getroffen wordt door een beroerte, een herseninfarct?  Wat kun je nog wel? Wat geeft problemen? En hoe geef je je leven er na vorm?

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

 

 

 

Radio Signaal digitaal
Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.