23 december 2020

Radio Signaal uitzending 7 januari

Elke donderdag van 14.00 tot 15.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op SALTO Omroep Amsterdam. Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 106,8 (ether). En overal ter wereld via internet. 

Radio Signaal in coronatijd

De huidige lockdown maakt dat we helaas nog geen gebruik kunnen maken van de studio's van Salto. We herhalen daarom twee bijzondere items. De geportretteerde organisaties zijn in aangepaste vorm ook nu nog bereikbaar en actief.

 

De NVSH

Nederland is het enige land ter wereld dat een vereniging voor seksuele hervorming kent. Voorzitter Yvonne van Santen en lid Toon van der Aa vertellen over de geschiedenis en de activiteiten van de NVSH.
Eerder uitgezonden op 6 juni 2019.
 

Lees- en luisterclubs

De leesclubs en muziek-luisterclubs van Senia brengen mensen met dezelfde culturele interesse bij elkaar. Inmiddels zijn er bijna 1100 groepen in heel Nederland. We praten met de Amsterdamse Senia-ambassadeur Els Scholtes over de organisatie, boekselecties en discussiewijzers. En niet te vergeten het belang van vrije discussie!
Eerder uitgezonden op 1 november 2018

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

Radio Signaal digitaal

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.