Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

30 mei 2018

Radio Signaal uitzending 31 mei

Elke donderdag van 12.00 tot 13.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op SALTO Omroep Amsterdam. Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 106,8 (ether).  En overal ter wereld via internet. 

 

Migraine,  een hoofdzaak

Te gast is Xanne Visser van WOMEN Inc., dat kansen van vrouwen wil vergroten op de thema’s geld, gezondheid en beeldvorming. Xanne vertelt over de nieuwe campagne Maak van migraine een hoofdzaak! . WOMEN Inc. werkt hierin samen met het Migrainefonds, de Vereniging van Nederlandse Hoofdpijncentra (VNHC) en de Nederlandse Hoofdpijn Vereniging (NHV).

 

Prachtvrouw Coaching

Ook te gast is Habiba Bouanan van Prachtvrouw Coaching. Zij maakt zich sterk om de positie van migrantenvrouwen met een afstand tot de arbeidsmarkt te verbeteren. Met dialoogsessies, workshops, inloopspreekuren en meer, motiveert en activeert zij vrouwen 


Column

De column 'Gek voortaan gast' is van Petra Jorissen.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

Radio Signaal digitaal

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.