Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

5 december 2019

Radio Signaal uitzending 5 december

Elke donderdag van 14.00 tot 15.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op SALTO Stads FM. Op de radio via FM kanaal 103.3 (kabel) of FM kanaal 106.8 of 99.4 (ether). En overal ter wereld via internet.
 

Blind schilderen

Laura Meddens is schilderes. Ze werd in 1994 slechtziend en is nu al weer 12 jaar blind. Haar kracht is dat ze blijft zoeken naar wat wél kan. Zij heeft een atelier aan huis, kookt zelf en gaat met de taxi en trein op pad. Sinds 2010 krijgt ze kleurrijke beelden door, waarvan zij elke dag geniet. De beelden inspireren haar tot het maken van kunst. Momenteel exposeert ze.
 

Kiezen voor het jonge kind

Pedagoog en onderwijskundige Helma Brouwers is specialist op het gebied van peuters en kleuters.  Van haar hand verscheen het boek van Kiezen voor het jonge Kind. Door de brede lerarenopleiding van nu is de kennis over onderwijs aan jonge kinderen aan het verdwijnen. Haar boek bied handvatten om deze ontwikkeling te keren. Helma vertelt over haar zorgen hierover, de nieuwste wetenschappelijke inzichten over hersenontwikkeling en het belang van risicovol spelen.
 

Column

De column ‘Een coach voor alles, iedereen en overal’ is van Petra Jorissen.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

Radio Signaal digitaal

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.