2 januari 2017

Radio Signaal, uitzending 5 januari

In deze eerste uitzending: de tentoonstelling Face it! over vooroordelen, en een portret van COC Amsterdam. Stem donderdag tussen 12:00 en 13:00 uur af op FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 106,8 (ether). Ook zijn we natuurlijk via internet te volgen en terug te luisteren.

Face it!

Beeldvorming domineert steeds meer het politieke en maatschappelijk debat. Voor het Joods Historisch Museum aanleiding voor een inter-actieve tentoonstelling Face it! Oordelen op 't eerste gezicht. Hoe vorm jij jouw oordeel? En ben je bereid over die oordelen na te denken? Inge Gerritsen praat met Emile Schrijver, algemeen directeur van het Joods Historisch Museum. 

COC

COC Amsterdam heeft Peter de Rujter opnieuw gekozen tot voorzitter.  We hebben hem te gast. Wat heeft de organisatie bereikt tijdens zijn voorzitterschap op het gebied van de LHBT-emancipatie? Wat staat er  op het programma voor 2017?

Column

De column ‘Beste wensen’ komt van hoofdredacteur Jeannine van Dijck.

Digitaal

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen kant en klaar  via de website of direct via de uitzending gemist service van StadsFM.  Radio Signaal staat ook op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal

 

terug naar het nieuws overzicht »

 

Deel dit artikel