Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

4 maart 2020

Radio Signaal uitzending 5 maart

Elke donderdag van 14.00 tot 15.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op SALTO Omroep Amsterdam. Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 106,8 (ether). En overal ter wereld via internet.

 

Internationale Vrouwendag

8 maart is het Internationale Vrouwendag. Radio Signaal gaat in gesprek met twee internationaal opererende organisaties die zich inzetten voor vrouwenrechten. 

 

Amnesty International

Hoe staat het er in de wereld voor met de vrouwenrechten? We praten met Yara Boff Tonella, persvoorlichtter van Amnesty International.

 

Mama Cash

Het in Amsterdam gevestigde Mama Cash financiert feministisch activisme. Communications Associate Sophia Seawell legt uit hoe dit internationale fonds werkt aan het versterken van vrouwenrechten, en over het door hen georganiseerde Feminist Festival x festival op 8 maart in het Stedelijk Museum.

 

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

Radio Signaal digitaal

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.