Uw privacy Contact | Nieuwsbrief

| Deze website voorlezen met BrowseAloud Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

5 maart 2019

Radio Signaal uitzending 7 maart

Elke donderdag van 14.00 tot 15.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op Radio SALTO. Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 99,4 of 106,8 (ether). En overal ter wereld via internet.
 

10 jaar Life Coach

Life Coach koppelt ervaringdeskundige vrijwilligers aan mensen met een chronische ziekte of functiebeperking. De Life Coaches gaan met hen in gesprek over het omgaan met hun onvermijdelijke persoonlijke, praktische en sociale belemmeringen. Belangrijk hierbij is het stellen van doelen. Coördinator Annemiek Scheijde vertelt over de activititeiten en het aanstaande jubileum. En de coaches Renée Meijer en Gabriël de Haan vertellen over hun werk. Tijdens een feestelijke bijeenkomst op 15 april ontvangt wethouder Kukenheim (Zorg) het eerste exemplaar van een tijdschrift dat is gemaakt ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan. 


Gilde Amsterdam

Gilde Amsterdam helpt jong en oud vrijwilligerswerk te doen om stadgenoten ondersteunen. Hun projecten en activiteiten beslaan een groot spectrum. Om er enkele te noemen: taalcoaching,  koken, stadswandelingen, verhalen vertellen, coaching van kinderen met obesitas (inclusief het gezin). Daarnaast ondersteunt Gilde stichtingen en burgerinitatieven in oprichting. We praten met directeur Annemarie Bever.


Column

De column 'Duurzaamheid en gezondheid' is van Peter Petersen.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden