Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

4 mei 2015

Radio Signaal, uitzending 7 mei

In deze uitzending: een kunstenaar van het Diepwatercollectief, twee Buurtverzorgsters en een rouwverwerkings-therapeut. Stem donderdag tussen 12:00 en 13:00 uur af op FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 106,8 (ether). Ook zijn we via internet te volgen en terug te luisteren.

Buurtverzorgsters in Amsterdam Oost

Buurtverzorgsters  bieden niet-medische ondersteuning aan kwetsbare buurtbewoners, zoals alleenstaande ouderen of mensen met een beperking of chronische ziekte. De opleiding is onderdeel van het buurtinitiatief Buurt neemt zorg in eigen beheer. In de studio de buurtverzorgsters Gadija Wijngaard en Barbara Agard, en projectleider José van Kooten van de Open Alliantie Informele Zorg.

Diepwatercollectief

Het Diepwatercollectief is een kunstenaarsvereniging voor mensen met een psychiatrische achtergrond. Hun 22e  verjaardag wordt gevierd met een jubileumboek en een expositie in galerie Beeldend Gesproken. Te gast is  Bart Keijzer, één van de leden van het eerste uur.

Rouw en verlies

Joke Schipper is begeleider en therapeut bij het Centrum voor steun bij rouw en verlies. Raymond Aronds praat met haar. Op vrijdag 8 mei is ze te gast bij het Psychiatrie café IJburg

Column

De Column Eigen Boezem is van Jan Barnhoorn.

Radio Signaal Digitaal

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen of volg Radio Signaal op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal

 

terug naar het nieuws overzicht »

 

Deel dit artikel