Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

7 januari 2015

Radio Signaal uitzending 8 januari

In deze uitzending gaat het om gokverslaving en het bestrijden van pijn. Stem donderdag tussen 12:00 en 13:00 uur af op FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 106,8 (ether). We zijn ook via internet te volgen en terug te luisteren. Hieronder leest u er meer over.

Legaal gokken op internet

Gokken op internet is per 1 januari niet meer strafbaar, maar is dat wel zo'n goed idee? Raymond Aronds interviewt ervaringsdeskundige Max, die al heel wat ups en downs heeft meegemaakt en vooral over Holland Casino veel te vertellen heeft.  Volgens hem geeft de gokwereld gokkers bewust steeds minder kans om te winnen.

Met het legaliseren van internet-gokken  is volgens hem de beer helemaal los.  De gokker heeft nog minder controle en kan gemanipuleerd worden. Bovendien is de drempel om te gaan gokken natuurlijk lager. Verslaving ligt op de loer.

Pijnbestrijding

Michiel Appelman praat met Henk Koning, anesthesioloog-pijnbestrijder bij  de DC klinieken. Welke pijn kan bestreden worden en welke behandelingen zijn er voorhanden?Henk  vertelt over de voordelen van een multi-disciplinaire aanpak met o.a. een neuroloog en bewegingsdeskundige.  

Column

De Column 'Zalig Nieuwjaar' is van Marja Moskieft

Radio Signaal Digitaal

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen, of volg Radio Signaal op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal

 

terug naar het nieuws overzicht »

 

Deel dit artikel