Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

7 mei 2014

Radio Signaal uitzending 8 mei

Luister naar een nieuwe uitzending van Radio Signaal, een programma met informatie en discussie over gezondheid, welzijn en belangenbehartiging in Amsterdam en Diemen. Elke uitzending bestaat uit interviews, een column, nieuwsberichten en de agendarubriek, afgewisseld met niet-Hilversumse muziek. Stem donderdag tussen 11:00 en 12:00 uur af op FM kanaal 103,3 (kabel)of FM kanaal 106,8 (ether). En natúúrlijk zijn we ook via internet te volgen en terug te luisteren. Hieronder leest u er meer over.

Nederland Cares

Nederland Cares heeft haar wortels in Amsterdam. In 2005 is de vrijwilligersorganisatie gestart op initiatief van jonge Amsterdamse professionals die graag iets terug wilden doen voor hun stad, maar werden geleefd door hun volle agenda. Geïnspireerd door het Amerikaanse Hands On Network heeft Nederland Cares zich als eerste in Nederland volledig gespecialiseerd in een nieuw concept: flexibel vrijwilligerswerk. Directeur Karin Schadee is te gast in de studio en vertelt over haar organisatie.

Volg NL Cares op Twitter.

Beeldend Gesproken

Monique  Cornelissen van kunstuitleen Beeldend Gesproken is te gast. Onlangs verhuisde hun galerie naar  de Hannie Dankbaarpassage in de gerenoveerde Hallen in Amsterdam West. Hoe bevalt het nieuwe onderkomen? Weten de kunstenaars en kunstliefhebbers de galerie beter te vinden en biedt de formule van de hallen al voordelen?

Ook Jos den Dikken is te gast. Zij zet zich bij Beeldend Gesproken in voor een nieuw project.

E-hulp.nl  

Michael Milo is senior adviseur bij de Stichting E-hulp.nl, een kennis- en adviescentrum op het gebied van online hulpverlening. E-hulp biedt tal van diensten om online hulpverlening mogelijk te maken. Op welke wijze gaat E-hulp.nl te werk, welke organisaties hebben zij al geholpen bij het opzetten van online hulpverlening en vanuit welke visie gaan zij te werk?

Volg E.hulp.nl op Twitter.

Column

De column 'GGz perikelen' is van Marjo Oosterholt.  

Radio Signaal digitaal

Luister  via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen,  of volg Radio Signaal op Twitter.  Gedenkwaardige reportages, columns en interviews vindt u op ons Youtube-kanaal 

 

terug naar het nieuws overzicht »

 

Deel dit artikel