7 februari 2017

Radio Signaal uitzending 9 februari

In deze uitzending het tweede interview in het radioproject ‘Samen Sterk zonder Stigma in de lucht’ Te gast is ambassadeur Tjolien Clignett, hulpverlener én ervaringsdeskundige. Verder aandacht voor het boek `Al te gek; psychose tussen brein en maatschappij` van Geerdt Magiels. Stem donderdag tussen 12:00 en 13:00 uur af op FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 106,8 (ether). Ook zijn we natuurlijk via internet te volgen en terug te luisteren.

 

Tjolien Clignet

In het kader van 'Samen sterk zonder Stigma in de lucht' praten we vandaag met ambassadeur Tjolien Clignett . Zij kent de GGZ als hulpverlener, maar ook als  cliënt. Tjolien vertelt over haar achtergrond (roots in Indonesië), hoe stigmatisering herstel in de weg staat, en over haar vele werkzaamheden.

 

Al te gek

Toon van der Aa las voor ons het boek Al te gek; psychose tussen brein en maatschappij van de Belgische filosoof en bioloog Geerdt Magiels. Wie is Geerdt Magiels en wat is er zo speciaal aan zijn onderzoek?

 

Radio Signaal digitaal

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen kant en klaar  via de website of direct via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal staat ook op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.

 

Deel dit artikel

U kunt deze uitzending terugluisteren via deze link. Nadat u het scherm van Salto hebt opengeklikt, klikt u op het icoontje 9.