8 januari 2020

Radio Signaal uitzending 9 januari

Elke donderdag van 14.00 tot 15.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op SALTO Omroep Amsterdam. Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 106,8 (ether). En overal ter wereld via internet.

 

Theater!

Actrice Nelleke Zitman is als artistiek leider verbonden aan Theateropleiding De Trap. Bij de Trap speelt  diversiteit in leeftijd en achtergrond een rol in wat en hoe met leert.
 

Annemiek Lely verzorgt de inleiding bij het theaterstuk Doet sneeuw pijn, een productie van Solo Stories. Het stuk  gaat  over liefde, rouw en weer verder gaan. 


Blue Monday Run

Annemiek is ook betrokken bij de Blue Monday Run op 'de meest deprimerende dag van het jaar', die dit jaar op 20 januari blijkt te vallen. Met de opbrengst wil de organisatie aandacht vragen voor depressie en geld ophalen om psychische problemen bij jongeren te voorkomen.

 

Column

De column 'De 1000ste' is van Olga de la Fontaine .
 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

 

 

 

Radio Signaal digitaal

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.