Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

8 juni 2016

Radio Signaal, uitzending 9 juni

In deze uitzending: prikkelende ontmoetingen met verstandelijk gehandicapten, de nieuwe Ouder- en kindteams en de laatste ontwikkelingen in de zorginkoop. Stem donderdag tussen 12:00 en 13:00 uur af op FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 106,8 (ether). Ook zijn we natuurlijk via internet te volgen en terug te luisteren. Hieronder leest u er meer over.

Ouder- en Kindteams nieuwe stijl

Francien Anker is te gast, programmadirecteur van het Ouder- en Kindteam Zuid.  Sinds 1 januari 2015 zijn veel partijen rond jeugdzorg en welzijn opgegaan in Ouder- en Kindteams. In totaal zijn er 22 teams in de wijken . Hoe verloopt de samenwerking en welke voordelen levert dit op voor ouders en kind?

Prokkelweek!

Het is de week van de prokkel. Een prokkel is een prikkelende ontmoeting tussen mensen met en zonder verstandelijke beperking.Randy is in het kader van de prokkelweek onze stagiair Zijn begeleider Badiaa Garrouj en hij vertellen  over het belang van prokkelen, de stages, en andere activiteiten in de week.

Zorginkoop

Henk Smets is  lid van de cliëntenraad van Stichting Curamus, een Zeeuwse dienstverlener voor ouderen.Hij verdiept zich in de zorginkoop  en de laatste ontwikkelingen op dit gebied.

Column

De column 'Inclusie' is van Peter Petersen

Ook op internet

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen kant en klaar  via de website of direct via de uitzending gemist service van StadsFM.  Radio Signaal staat ook op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal

 

terug naar het nieuws overzicht »

 

Deel dit artikel