8 september 2021

Radio Signaal uitzending 9 september

Elke donderdag van 14.00 tot 15.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op Radio SALTO. Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 99,4 of 106,8 (ether). En overal ter wereld via internet. 

 

Wilt u reageren op onze uitzendingen? Stuurt u dan een mail naar radiosignaal@clientenbelangamsterdam.nl

 

Participatie

Tijdens deze uitzending is Ruud Fiere te gast. Ruud is 'community builder' en beleidsmedewerker Wonen bij Cliëntenbelang Amsterdam. We praten over het werk van een community builder. Daarnaast zal het gaan over participatie en het project 'Over mij = met mij', een leernetwerk voor kwetsbare jongeren om meer invloed uit te oefenen op het beleid van gemeenten en instellingen in Noord-Holland.

 

Dromen over wonen

Op 24 juni jl. vond ons online praatprogramma 'Dromen over wonen’ plaats. Wat was de opbrengst van die dag? En wat komt er in ons Convenant Inclusief Ontwikkelen te staan? En hoe wordt dit onderdeel van de verkiezingsprogramma's voor de Gemeenteraadsverkiezingen in maart volgend jaar? 

 

Rolstoelwoningen

En we belichten het Nieuw Plan van Aanpak Rolstoelwoningen, de huisvesting van andere kwetsbare groepen en waarom er zo weinig beweging in komt. Moeten de aannemers of bouwbonden het voortouw nemen? Of toch de gemeente? 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

 

 

 

Radio Signaal digitaal
Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.