Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

20 april 2023

Radio Signaal zoekt nieuwe vrijwilligers!

Het onvolprezen Radio Signaal heeft dringend behoefte aan nieuwe stemmen. Bent u iemand die radio maken als mooi vrijwilligerswerk ziet? Of kent u iemand met een mooie radiostem? Neemt u dan contact met ons op!

 

Radio Signaal is een radioprogramma met informatie en discussie over gezondheid, welzijn en belangenbehartiging in Amsterdam en Weesp. Elke uitzending bestaat uit interviews, columns, nieuwsberichten en de agendarubriek. De redactie is onafhankelijk.

 

De uitzendingen zijn elke donderdag van 14.00 tot 15.00 uur te beluisteren op SALTO Stads FM. Op de radio via FM kanaal 103.3 (kabel) of FM kanaal 106.8 of 99.4 (ether). Overal ter wereld via de live stream op internet.

 

Het gaat om:

  • Het af en toe voordragen van een gedicht (zélf uit te kiezen). Dit kan telefonisch tijdens de live uitzending, maar vooraf opnemen kan ook. 
  • Een paar keer per maand het lezen van de agenda en mededelingen aan het begin van de uitzending. Duurt maximaal 5 minuten. Het vergt wel wat oefening om de tekst eigen te maken. Ook dit kan telefonisch op afstand.
  • Het uitspreken van een zelfgeschreven column in het kader van gezondheid(szorg), belangenbehartiging en welzijn. Lengte ongeveer 5 minuten of 500 originele en begrijpelijke woorden, éénmaal in de 6 weken.
  • Eens in de 5 weken zelfstandig presenteren, inclusief de voorbereiding zoals het het benaderen van gasten, inlezen en interviewen. 

 

Aanmelden

Wilt u meer weten of zich aanmelden? Stuurt u dan een e-mail naar radiosignaal@clientenbelangamsterdam.nl. Of stuur dit bericht door aan andere talentvolle gelukkigen!

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel