Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

30 augustus 2016

Radio Signaal zomergast: Lydia de Jong van Lezen & Schrijven

De laatste zomergast van 2016 is Lydia de Jong, regiomanager bij de Stichting Lezen & Schrijven. Stem donderdag 1 september tussen 12:00 en 13:00 uur af op FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 106,8 (ether). Ook zijn we natuurlijk via internet te volgen en terug te luisteren.

De stichting Lezen & Schrijven bestrijdt  laaggeletterdheid en wil de digivaardigheden en gezondheidsvaardigheden bevorderen in Noord-Holland en Groot Amsterdam. Natuurlijk willen we weer alles weten over haar achtergrond.

Ook zijn we nieuwsgierig naar de kennelijke relatie tussen laaggeletterdheid en gezondheid. En wat maakt dat laaggeletterden relatief vaak aankloppen bij de schuldhulpverlening?

Radio Signaal digitaal

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen kant en klaar  via de website of direct via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal staat ook op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal

 

terug naar het nieuws overzicht »

 

Deel dit artikel

U kunt deze uitzending terugluisteren via deze link. Nadat u het scherm van Salto hebt opengeklikt, klikt u op het icoontje 1.