Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

18 april 2023

Roze Stadsdorp Amsterdam te gast bij Radio Signaal

Elke donderdag van 14.00 tot 15.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op Radio SALTO. Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 99,4 of 106,8 (ether). En overal ter wereld via internet.

 

Wilt u reageren op onze uitzendingen? Stuurt u dan een mail naar radiosignaal@clientenbelangamsterdam.nl. We beginnen de uitzending met een actuele agenda en mededelingen.

 

Roze Stadsdorp Amsterdam

Lode Wigersma en Mara Reijntjes zijn te gast.  Lode is sinds het najaar van 2022 voorzitter van het Roze Stadsdorp Amsterdam, een netwerk voor 50+ LHBTIQA+ers in Amsterdam en omstreken. 

 

Hij vertelt over zijn achtergrond en zijn activiteiten tot nu toe binnen het Stadsdorp. Ook over zijn taken als voorzitter, wat hij wil bereiken en hoe hij zich hiervoor inzet. Andere vragen die wij voor hem hebben:

  • Komt er meer inclusie en diversiteit tot stand binnen de stadsdorpen?
  • Krijgt het stadsdorp meer financiële armslag in de toekomst?
  • Komt de samenwerking met niet-roze stadsdorpen van de grond? 

 

(Tekst loopt door na de foto)

Thumbnail Lode Wigersma Roze Stadsdorp Amsterdam.jpg

Lode Wigersma (Foto: Roze Stadsdorp Amsterdam)

 

Mara Reijntjes  is onlangs in het bestuur gekomen als algemeen bestuurslid. Zij was actief als coördinator van Buurtgroep Oost en als lid van de borrel-commissie . Ook is zij lid (en bestuurslid geweest) van tennisgroep Smashing Pink.

 

Mara vertelt over haar werk als buurtcoördinator en dat van de buurtgroep. En wat zijn haar taken en ambities binnen het Stadsdorp? Zo wil ze zich onder andere inzetten voor het uitgebouwen van de organisatie. Hoe gaat zij dit verwezenlijken en wie zijn haar partners daarbij?

 

Column

De column ‘Belofte maakt schuld’ is van Toon van der Aa.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

 

 

 

 

Radio Signaal digitaal
Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.