Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

28 oktober 2020

Spreekuur Life Coach: even bellen met een ervaringsdeskundige

Onze life coaches zijn sinds deze week ook te bereiken tijdens een telefonisch spreekuur. De coaches hebben allemaal een fysieke beperking of chronische ziekte en zijn getraind in luistervaardigheden. Een half uurtje bellen met een ervaringsdeskundige kan iemand die het moeilijk heeft sinds de coronamaatregelen herkenning en troost bieden.

 

Voor een gesprek kunt u bellen naar (020) 75 25 163. Op maandag, dinsdag en donderdag tussen 11.00 en 15.00 uur en op woensdag en vrijdag tussen 11.00 en 13.00 uur. Vertelt u gerust waar u tegenaan loopt, of wat u meemaakt. Deel uw verhaal en lucht uw hart. 

 

Extra behoefte aan een gesprek

Coördinator van Life Coach Annemiek Scheijde: “Tot op heden konden mensen alleen bij ons terecht voor langdurende trajecten. Dat betekent tussen de 3 en 10 coachingsgesprekken van anderhalf uur met een vooraf bepaald doel. Sinds de tweede coronagolf hebben we een telefonisch spreekuur van een half uur aan ons aanbod toegevoegd."


"We merken dat mensen nu extra behoefte hebben aan zo’n gesprek, omdat ze meer thuiszitten door de coronamaatregelen. De gesprekken zijn er om een luisterend oor te bieden, ze zijn niet gericht op coaching. Je krijgt iemand aan de lijn die snapt hoe het is om in deze tijd met een beperking te leven.”

 

Meer informatie

Life Coach is een project van Cliëntenbelang Amsterdam, dat mensen met een chronische ziekte of functiebeperking individuele coaching biedt bij het omgaan met persoonlijke, praktische en sociale belemmeringen. Voor meer informatie kunt u bellen of mailen met Annemiek Scheijde op 06 42 68 14 53 of via a.scheijde@clientenbelangamsterdam.nl.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel