Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

26 maart 2024

Theatermaker Judith Bruynzeels te gast bij Radio Signaal

Elke donderdag van 14.00 tot 15.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op Radio SALTO. Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 99,4 of 106,8 (ether). En overal ter wereld via internet.

 

Wilt u reageren op onze uitzendingen? Stuurt u dan een mail naar radiosignaal@clientenbelangamsterdam.nl. We beginnen de uitzending met mededelingen en een actuele agenda. 

 

Judith Bruynzeels 351 x 351 pixels.jpgGevolgen van trauma's

Theatermaker Judith Bruynzeels is donderdag 28 maart (14.00 uur) te gast Ze maakt poëtisch - fysiek, lijfelijk theater. Daarnaast is ze dichter en beeldend kunstenaar. Judith richtte 'Mijn naam is haas op', waarmee ze via kunst de complexe gevolgen van trauma's onderzoekt.

 

DISS (Dissociatieve Identiteitsstoornis) is een relatief onbekende psychische aandoening, waarover nog niet veel bekend is bij het brede publiek, maar ook niet bij veel behandelaars.

 

Judith - zelf slachtoffer van seksueel misbruik - vertelt openhartig over lijf, hoofd en ruimte, en hoe die niet altijd te vinden zijn waar ze zou willen.

 

Column

Toon van de Aa leest zijn column 'Respect'.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

 

 

 

 

Radio Signaal digitaal
Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.