Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

5 februari 2014

Toegankelijk Amsterdam zoekt onderzoekers

De website Toegankelijk Amsterdam is het Amsterdamse informatiesysteem op het gebied van toegankelijkheid voor bezoekers en bewoners van Amsterdam met een fysieke beperking of mobiliteitsprobleem. Voor hen is informatie over de toegankelijkheid van openbare gebouwen en gelegenheden van belang voor het verrichten van dagelijkse werkzaamheden en activiteiten. Wat is de afstand van de parkeerplaats naar de ingang? Hoe hoog zijn de drempels? Is er een aangepast toilet? Of een ringleiding? En mag de geleidehond mee naar binnen? Antwoorden op deze vragen en meer zijn te vinden op www.toegankelijkamsterdam.nl Om meer gebouwen te kunnen onderzoeken zijn wij op zoek naar onderzoekers!

 Voor deze functie van onderzoeker zoeken wij mensen met affiniteit met de doelgroep en het onderwerp toegankelijkheid. Iedereen kan reageren, met of zonder beperking. Als onderzoeker kunt u in heel Amsterdam ingezet worden. Hiervoor is enige zelfstandigheid belangrijk. Vindt u het leuk om op plaatsen te komen waar u normaal niet komt en bent u bereid om te leren hoe u het onderzoek doet? Meldt u zich dan aan! 

Vergoeding

U krijgt als onderzoeker een vrijwilligersvergoeding van € 4,- per dagdeel; de reiskosten vergoeden wij apart.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden bij Irma Kreuger (coördinator Toegankelijk Amsterdam) op 06 46 32 78 64 of via i.kreuger@upcmail.nl Wij hopen u als vrijwilliger te mogen ontmoeten in 2014!

 

terug naar het nieuws overzicht »

 

Deel dit artikel