Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

9 april 2014

Uitzending Radio Signaal 10 april

Luister naar een nieuwe uitzending van Radio Signaal, een programma met informatie en discussie over gezondheid, welzijn en belangenbehartiging in Amsterdam en Diemen. Elke uitzending bestaat uit interviews, een column, nieuwsberichten en de agendarubriek, afgewisseld met niet-Hilversumse muziek. Stem donderdag tussen 11:00 en 12:00 uur af op FM kanaal 103,3 (kabel)of FM kanaal 106,8 (ether). En natúúrlijk zijn we ook via internet te volgen en terug te luisteren. Hieronder leest u er meer over.

Talentcoach 

Talentcoach is een social profit organisatie. Zij gaan niet voor financiële, maar voor sociale winst. Mensen willen mee doen, maar zijn niet (meer) in staat om de ‘negatieve participatiespiraal’ te doorbreken waarin zij zich bevinden. Daarom kiest Talentcoach een andere route. Wilma Borgt vertelt over hun aanpak; geen nadruk op de problemen en de dingen die mislukt zijn maar leren beseffen dat ieder mens talenten en kwaliteiten heeft.

Markant

Harry Cox is werkzaam bij Markant, een organisatie voor mantelzorgers. Markant geeft begeleiding en ondersteuning en vormt zodoende de ruggengraat voor veel mantelzorgers. De organisatie werkt zowel met vrijwilligers als professionals.

VRA

Ook te gast is Marianne Walma van de Vereniging van Reumapatiënten Amsterdam. De VRA is een belangenorganisatie. Men ondersteunt, geeft advies en begeleidt. Dit is zeker noodzakelijk omdat reuma nog wel veel voorkomt maar in de media toch erg weinig aandacht krijgt. Onterecht!

Radio Signaal digitaal

Luister  via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen,  of volg Radio Signaal op Twitter.  Gedenkwaardige reportages, columns en interviews vindt u op ons Youtube-kanaal 

 

terug naar het nieuws overzicht »

 

Deel dit artikel