Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

13 maart 2013

Uitzending Radio Signaal 14 maart

Op 14 maart was er weer een nieuwe uitzending van Radio Signaal, een programma met informatie en discussie over gezondheid, welzijn en belangenbehartiging in Amsterdam en Diemen. Elke uitzending bestaat onder meer uit interviews, een column, nieuwsberichten en agendarubriek. 

 

Levenseindekliniek

Presentator Olga van der Berg praat met Steven Pleiter, directeur van de Levenseindekliniek, over de huidige wetgeving en de mogelijkheden en onmogelijkheden op het gebied van levensbeëindiging. Volgens Pleiter bestaat veel onduidelijkheid en een gebrek aan concrete kennis op dit gebied. De Levenseindekliniek is bedoeld voor mensen  met een stervenswens die aan de zorgvuldigheidseisen van de euthanasiewet voldoen, maar van wie de arts geen euthanasie of hulp bij zelfdoding kan of wil geven.

 

Over de zorg

Henk Kleve interviewt Renske Leyten, sinds 2006 lid van de Tweede  Kamer voor de SP en woordvoerder zorg. Ze gaan het uiteraard hebben over de huidige ontwikkelingen binnen die zorg. In 2005 startte Leijten als medewerker bij de SP-Tweede Kamerfractie. In diezelfde tijd trad ze toe tot het dagelijks bestuur van de SP om de jongeren in de SP te vertegenwoordigen. Volg Renske op Twitter.

 

Danspaleis

Speciaal voor de ouderen  van Nederland heeft SUNA  ‘Het Danspaleis’bedacht: een ouderwets gezellig dansfeest in het bejaardenhuis. Met een dj die verzoekjes draait en hits van bijvoorbeeld Johnny Jordaan, Louis Prima, Doris Day en vele andere sterren van weleer. Van meezingers tot tranentrekkers, van polonaise tot ouderwetse rock en roll. SUNA bedenkt en produceert concepten voor commerciële en non-profit organisaties, waarbij het maken van contact centraal staat.

 

Marjo Oosterholt van uitgeverij Tobi Vroegh draagt haar column ‘Over toekomstvoorspellingen op de tv’ voor. 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

 

Deel dit artikel