Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

14 november 2023

Uitzending Radio Signaal 16 november

 

Elke donderdag van 14.00 tot 15.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op Radio SALTO. Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 99,4 of 106,8 (ether). En overal ter wereld via internet.

 

Wilt u reageren op onze uitzendingen? Stuurt u dan een mail naar radiosignaal@clientenbelangamsterdam.nl. We beginnen de uitzending met mededelingen en een actuele agenda.

 

Michiel van de Weerthof.jpgMichiel van de Weerthof

Kunstenaar en podcastmaker Michiel van de Weerthof is bekend van de bekroonde podcast `Kapotgeel' en van 'Lagelieder' en 'Van die dingen.' Zijn bestaan als veelzijdig maker en kunstenaar kreeg een volstrekt andere wending toen hij tijdens het maken van 'Lagelieder' zelf ook corona kreeg. Inmiddels noemen we het longcovid, en het beheerst zijn hele leven. We praten over de invloed van corona op zijn leven en kunstenaarschap.

 

Hergebruik en ruilen van kleren

Mignon van Ingen vertelt over het Kleding Recycle Festival en ruilen in Amsterdam - West. Welke kleren dragen we met de feestdagen? Recyclen we kleding vanuit zuinigheid, armoede of omdat het beter is voor het milieu? Of hebben we gewoonweg te veel spullen?

 

Sociaal netwerk

Floris Hollestelle is voorzitter van Noppes Amsterdam. Onlangs vierden zij hun 30 - jarig bestaan. Met Floris gaan we het hebben over de vraag of we in tijden van ruilmarkten en cryptovaluta nog bereid zijn een eigen en gesloten geldsysteem in stand te houden. Zijn we andere ruilers dan 30 jaar geleden? Ook de toegankelijkheid van Noppes als gemeenschap komt aan de orde.  

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

 

 

 

 

Radio Signaal digitaal
Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.