Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

31 januari 2023

Uitzending Radio Signaal 2 februari

Elke donderdag van 14.00 tot 15.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op Radio SALTO. Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 99,4 of 106,8 (ether). En overal ter wereld via internet.

 

Wilt u reageren op onze uitzendingen? Stuurt u dan een mail naar radiosignaal@clientenbelangamsterdam.nl. En u kunt weer luisteren naar een actuele agenda en nieuwe mededelingen.

 

Patricia Leenaarts.jpgPersoonlijkheidscoach

Te gast is persoonlijkheidscoach Patricia Leenaarts. We praten over haar missie en haar praktijk voor volwassenen en kinderen. Hoe ziet een coachtraject eruit bij haar? En wat is haar werkwijze? En wat heeft zij nog meer te bieden?

 

Praten met kinderen

Patricia schreef het boek 'Millie en zijn vriendjes'. Een verhaal (in het Nederlands en Engels) over een hondje om als (groot)ouder of verzorger kinderen voor te lezen en zo met hen te praten over onderwerpen waarover een kind zelf niet zo gemakkelijk begint. Het boek is ook in braille uitgegeven.

 

Patricia vertelt over de thema's die aan de orde komen en wat een voorlezer over zichzelf zou kunnen vertellen. En over de de ontvangst van het boek, ook de brailleversie.

 

Column

Raymond Aronds leest zijn column 'Not Done!!'.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

 

 

 

Radio Signaal digitaal
Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.