Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

19 februari 2024

Uitzending Radio Signaal 22 februari

Elke donderdag van 14.00 tot 15.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op Radio SALTO. Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 99,4 of 106,8 (ether). En overal ter wereld via internet.

 

Wilt u reageren op onze uitzendingen? Stuurt u dan een mail naar radiosignaal@clientenbelangamsterdam.nl. We beginnen de uitzending met mededelingen en een actuele agenda. Deze keer kunt u luisteren naar een zeer gevarieerde uitzending.

 

Vervoer voor 1 euro

We spreken Nicoline Maarschalk Meijer van het sympathieke initiatief Heen en Weer, de groene, kekke Cantaatjes die in de stad mensen voor 1 euro naar hun bestemming binnen de ring brengen. Hoe draagt dit bij aan de mobiliteit van kwetsbare of oudere mensen? Of zit er misschien meer achter?

 

Tekst loopt door na de foto.

Thumbnail Heen en Weer Amsterdam.jpg

Eva van Pelt

Muzikant en maker Eva van Pelt stelt de vraag die niet vaak genoeg gesteld wordt: Wat troost jou? Het zijn mensen die ze goed, een beetje of juist helemaal niet kent. Daarna geeft ze hen een lied. Zo ook voor een artiest die God vond en weer kwijtraakte. Iemand die liever niet het woord 'zelfmoord' gebruikt en van iemand die troost vond in het idee van zelfbeschikking. Natuurlijk horen we ook een van de mooie troostliedjes die Eva schreef.

 

Louise en Martine Fokkens

Martine en Louise Fokkens.jpgDe dames, zo heten ze! We ouwehoeren met de 2 bekendste Dames van Amsterdam: de tweelingzussen Louise en Martine Fokkens. Door hun decennia lange werkervaring kennen zij het sexvak door en door. Er kan naar hartelust geouwehoerd worden in de Stopera, maar de Amsterdamse tweeling kent de Wallen nog beter, én van binnenuit. Wat vinden zij van de komst van het Erotisch Centrum? En waar zou dat moeten komen te liggen?  Ook hebben we het over hun nieuwste, nog nét niet verschenen boek.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

 

 

 

Radio Signaal digitaal
Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.