Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

21 november 2023

Uitzending Radio Signaal 23 november

Elke donderdag van 14.00 tot 15.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op Radio SALTO. Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 99,4 of 106,8 (ether). En overal ter wereld via internet.

 

Wilt u reageren op onze uitzendingen? Stuurt u dan een mail naar radiosignaal@clientenbelangamsterdam.nl. We beginnen de uitzending met mededelingen en een actuele agenda.

 

Studenten en de samenleving

Ayu Dam van de Academie van de Stad te gast. Deze academie verbindt studenten met de samenleving door actuele vraagstukken bij stedelijke partijen op te halen en te vertalen naar projecten en heldere opdrachten voor studenten en jonge professionals.

 

Academie van de Stad is al jaren bezig met Community Building. Studenten wonen in een buurt of complex en zetten zich in om uitdagingen aan te pakken en de sociale samenhang te vergroten, zoals in het project 'Springlevend Wonen'.

 

Nafiss Nia.jpgWedergeboorte zon

Dichteres, filmmaakster en artistiek leider Nafiss Nia van de literaire organisatie 'Granate' vertelt over de afsluiting van het culturele jaar, over Hafez in de Lage Landen en over het vieren van de wedergeboorte van de zon tijdens het Yalda feest in de Vondelkerk.

 

 

 

Met weinig geld Kerst en Oud en Nieuw

Bewoonster van de Cremerbuurt (Amsterdam  - West) Shannie Ataliede was eerder dit jaar in de uitzending omdat zij een inzamelingsactie organiseerde voor schoolspullen voor kinderen uit armere gezinnen. Zij komt samen met buurtbewoonster Selma Hoda praten over hoe je met weinig geld toch een mooi najaar, Kerst en Oud en Nieuw viert. En vooral hoe moeilijk dat is voor gezinnen met een laag inkomen.

 

Column

De column 'Gevoelens delen kun je leren' is van Olga de la Fontaine.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

 

 

 

Radio Signaal digitaal
Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.