Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

24 april 2023

Uitzending Radio Signaal 27 april

Elke donderdag van 14.00 tot 15.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op Radio SALTO. Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 99,4 of 106,8 (ether). En overal ter wereld via internet.

 

Wilt u reageren op onze uitzendingen? Stuurt u dan een mail naar radiosignaal@clientenbelangamsterdam.nl. We beginnen de uitzending met een actuele agenda en mededelingen. Dit is een herhaling van de uitzending van 22 december 2022.

 

Moed

De uitzending staat in het teken van het nieuwe tijdschrift 'Moed’. Elsa van der Kooy was werkzaam bij Arkin, organiseerde psychiatrie cafe’s, zette uitgeverij Tobi Vroegh op samen met Jet Vesseur, schrijft boeken en nog veel meer. 

 

Zij lanceerde op 15 december jl. dit nieuwe tijdschrift. Hierin geeft zij een interessante reeks gesprekken weer die zij voerde met een viertal mensen. Mensen die ondanks alles wat van hun leven maken en vertellen hoe dat is gegaan. Het motto van de interviews is ‘Door acties en analyses het leven leiden dat voldoening geeft.’

 

Adriana Schuurman was erg enthousiast over het initiatief en raakte er nauw bij betrokken: zij deed de redactie en de opmaak. Drie van de vier geportretteerden zijn in de studio: Paul, Bart en Terence. Laura kon er helaas niet bij zijn. 

 

Zij vertellen hoe zij bij het tijdschrift betrokken raakten en hoe zij hun deelname ervaren hebben. Ook gaan we in op een aantal belangrijke ontwikkelingen die hun leven bepaald hebben en hoe ze er nu voor staan. Zij zullen desgevraagd zelf wat korte stukken uit hun interviews voorlezen.

 

Gedicht

Onze vaste columnist Toon van der Aa verzorgt een passend gedicht voor deze uitzending.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

 

 

 

Radio Signaal digitaal
Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.