Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

27 december 2022

Uitzending Radio Signaal 29 december met het Danspaleis

Elke donderdag van 14.00 tot 15.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op Radio SALTO. Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 99,4 of 106,8 (ether). En overal ter wereld via internet.

 

Wilt u reageren op onze uitzendingen? Stuurt u dan een mail naar radiosignaal@clientenbelangamsterdam.nl

 

Laatste uitzending van het jaar

Tijdens de laatste uitzending van het jaar op 29 december kunt u weer luisteren naar een vrolijke aflevering van Radio Danspaleis. Dat is dan op bezoek Amsterdam-Oost. Twee mooie organisaties staan in de schijnwerpers: bezoekster van Resto van Harte José Niezen komt en Jaap van Lochem, bezoeker van het Senioren Café.

 

Resto Van Harte brengt mensen met elkaar in verbinding om eenzaamheid tegen te gaan. Het Senioren Café is een ontmoetingsplek voor ouderen en mantelzorgers.   

 

En Roberto, de zingende ijscoman zorgt voor een extra vrolijk tintje van de uitzending. Dus laat de lichtjes van de kerstboom nog even aan, de
verwarming een standje hoger en geniet van de hartverwarmende verhalen van
onze gasten.

 

Roberto de zingende ijscoman.jpg

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

 

 

 

Radio Signaal digitaal
Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.