Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

2 april 2014

Uitzending Radio Signaal 4 april

Luister naar een nieuwe uitzending van Radio Signaal, een programma met informatie en discussie over gezondheid, welzijn en belangenbehartiging in Amsterdam en Diemen. Elke uitzending bestaat uit interviews, een column, nieuwsberichten en de agendarubriek, afgewisseld met niet-Hilversumse muziek. Stem donderdag tussen 11:00 en 12:00 uur af op FM kanaal 103,3 (kabel)of FM kanaal 106,8 (ether). En natúúrlijk zijn we ook via internet te volgen en terug te luisteren. Hieronder leest u er meer over. Presentator: Olga van den Berg.

OuderenOmbudsman

Elke van Wageningen doet de pr en communicatie voor de OuderenOmbudsman bij het Nationaal Ouderenfonds. Een landelijke vraagbaak en klachteninstituut, speciaal voor ouderen. Ook ouderen die als gevolg van de bezuinigingen gedwongen moeten verhuizen uit zorginstellingen of zich hier ernstige zorgen over maken. Elke vertelt over de meldingen en de schrijnende verhalen van ouderen die vaak niet weten hoe het verder moet.

De Boyers

Fay Boyer is mantelzorger voor haar vader, de bewegingsacteur Luc Boyer, die na een herseninfarct aan een rolstoel gekluisterd is. Fay heeft mede mogelijk gemaakt dat haar vader op 16 maart jl. de voorstelling ‘Step by Step’ heeft gegeven in theater Bellevue. In de uitzending vertelt zij over de voorstelling en haar rol als mantelzorger. Luc komt - ijs en weder dienende - ook zijn verhaal doen.

Tinnitus

Marnix van Meer lijdt een aantal jaren aan ernstige tinnitus. Iemand met tinnitus of oorsuizen hoort geluiden als fluiten, suizen, piepen, brommen en zoemen. Deze geluiden kunnen variëren van hard tot zacht, van hoog tot laag, van continu tot af en toe. Ze kunnen hoorbaar zijn in één oor of in beide oren. Marnix vertelt hoe hij met deze onmogelijke kwaal omgaat. Ter afleiding heeft hij een grote creativiteit ontwikkeld. Olga van den Berg praat met hem.

Column

De column 'Boe!' Is van Olga de la Fontaine.

Radio Signaal digitaal

Luister  via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen,  of volg Radio Signaal op Twitter.  Gedenkwaardige reportages, columns en interviews vindt u op ons Youtube-kanaal kukdd

 

terug naar het nieuws overzicht »

 

Deel dit artikel