Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

3 oktober 2023

Uitzending Radio Signaal 5 oktober

Elke donderdag van 14.00 tot 15.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op Radio SALTO. Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 99,4 of 106,8 (ether). En overal ter wereld via internet.

 

Wilt u reageren op onze uitzendingen? Stuurt u dan een mail naar radiosignaal@clientenbelangamsterdam.nl. We beginnen de uitzending met een actuele agenda en mededelingen.

 

Zwanine Siedenburg Drugspastoraat Amsterdam.jpegVerhalen nalaten

In deze uitzending een gesprek met Zwanine Siedenburg. Niet alleen is zij de pastores van drugspastoraat Amsterdam op de Wallen, maar ook de initiatiefnemer van het project Walk of Life. Mensen die zelf geen netwerk meer hebben of zelfs nooit hebben gehad, hebben wel een vaak zeer moeilijk leven gehad.

 

Verhalen die ze eigenlijk aan niemand kunnen nalaten, behalve aan de vrijwilligers van Walk of Life. Zij zorgen voor een mooie, blijvende nalatenschap aan de wereld.

 

Nachtburgemeester

Waar moeten de Wallen heen? Als de rosse buurt uit de binnenstad moet vertrekken, wat blijft er dan van de ziel van de Wallen over? De nachtburgemeester van Amsterdam Freek Wallagh heeft een plan, waarin dat wat het daglicht niet kan verdragen, gewoon veilig de nacht voor iedereen kan zijn.

 

Bewoners en de Wallen

Wonen en werken op de Wallen. Is dat problematischer voor bewoners dan in andere stadsdelen? En zou de buurt nog wel hetzelfde thuis blijven voor de bewoners als de ramen en panden van de rosse buurt leeg komen te staan? We praten daar over met Pim van Galen van De Boomsspijker, Huis van de Buurt op de Wallen.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

 

 

 

Radio Signaal digitaal
Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.