Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

20 januari 2023

Uitzendingen Radio Signaal in februari

Elke donderdag van 14.00 tot 15.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op Radio SALTO. Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 99,4 of 106,8 (ether). En overal ter wereld via internet.

 

Wilt u reageren op onze uitzendingen? Stuurt u dan een mail naar radiosignaal@clientenbelangamsterdam.nl.

 

Patricia Leenaarts.jpg2 februari

Te gast is persoonlijkheidscoach Patricia Leenaarts. We praten over haar missie en haar praktijk voor volwassenen en kinderen. Ze schreef het boek 'Millie, en zijn vriendjes'.  Een boek over een hondje om als (groot)ouder of verzorger kinderen voor te lezen en zo met hen te praten over onderwerpen waarover een kind zelf niet zo gemakkelijk begint. Het boek is ook in braille uitgegeven.

 

Leo Smit.jpg9 februari

Het pianisten duo Lucas en Arthur Jussen brachten vorig jaar hun cd 'Dutch Masters' uit, waarop zij onder andere werk van de Amsterdamse componist Leo Smit spelen. Daarom herhalen we de uitzending van 6 december 2019 over de Leo Smitstichting met oprichter en artistiek - directeur Eleonore Pameijer  en Arthur Frid, zoon van componist Géza Frid. De Stichting is een kenniscentrum voor componisten (en hun werk)  die tijdens de Tweede Wereldoorlog vervolgd zijn. 

 

DeborahLauria_8 200 bij 133 pixels.jpg23 februari

In de studio verwelkomen we Deborah Lauria, directeur - bestuurder van Cliëntenbelang Amsterdam. We blikken terug op het afgelopen jaar, gaan in op kwesties die nu spelen voor Amsterdamse cliënten en bespreken wat er in de nabije toekomst op het programma staat.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

 

 

 

Radio Signaal digitaal
Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.