12 juni 2019

Kijk het middagprogramma van 'Mijn plek in de samenleving' terug

U kunt hier het middagprogramma van ons evenement 'Mijn plek in de samenleving' terugkijken. Dit vond plaats op 23 mei jl. in de Zuiderkerk. Sprekers waren onder andere wethouder Marjolein Moorman (Armoede, Inburgering en Integratie), ondernemer Annemarie van Gaal, en oud-wethouder Zorg Eric van der Burg. En niet te vergeten de ervaringsdeskundigen Astrid Philips, Jason Bhugwandass en Marijke Groot. Cabaretière Funda Müjde presenteerde de middag en rapper Massih Hutak sloot de middag af. 

 

Deel 1

Tijdens het programma voor de pauze gaat het over 10 jaar Cliëntenbelang Amsterdam en de geschiedenis van de Amsterdamse patiëntenbeweging met oud-wethouder Zorg Eric van der Burg en onze onderzoekster Márian Vink.

Daarna over wat het betekent voor jongeren in de Jeugdzorg als ze 18 jaar zijn geworden. Te gast zijn ervaringsdeskundigen Jason Bhugwandass, Rebecca Varkevisser van het Jeugdplatform Amsterdam en Kinderombudsman Anne Martien van der Does.  

En schrijfster/dichtster Marijke Groot deelt kort haar ervaringen met depressies

 

 

Deel 2

Na de pauze gaan we verder met het onderwerp armoede. Sprekers zijn wethouder Marjolein Moorman, ondernemer Annemarie van Gaal en ervaringsdeskundige Astrid Philips. Ook hoort u Marijke Groot weer en rapper Massih Hutak sluit de middag met een persoonlijke noot af. 

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel