Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

27 november 2017

Vooruitblik uitzendingen Radio Signaal

In de uitzending van donderdag 30 november gaat het over de Ziekte van Lyme en een handboek voor tienermeiden.

Luister van 12.00 tot 13.00 uur op SALTO Omroep Amsterdam. Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 106,8 (ether).

 

Ziekte van Lyme

Rolien Scheepbouwer vertelt over de Ziekte van Lyme, waarmee haar dochter worstelt en over de Stichting Save Ruby's Life die zij heeft opgericht. Zonder een behandeling in het buitenland zal dochter Ruby de rest van haar leven ernstig ziek blijven. De ziekte kan haar uiteindelijk fataal worden.

 

Handboek voor tienermeiden

Daphna Loudar is een jonge pedagoge. Zij schreef het ‘Handboek voor Tienermeiden’, een prachtig vuistdik geïllustreerde informatiebron voor puberende meiden en hun ouders. Omdat Daphna zelf nog in de 20 is, weet ze nog goed hoe het is om middenin de puberteit te zitten. Ze schrijft niet op een betuttelende toon, maar met humor en zonder een blad voor de mond te nemen.


Gasten in de komende uitzendingen

7 december: Anne Martien van der Does, Kinderombudsman van Amsterdam.
21 december: is Arre Zuurmond, Ombudsman van de metropool Amsterdam.

28 december: Annemiek Lely vertelt over het toneelstuk ‘MA’ naar het boek van Hugo Borst.

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

Radio Signaal digitaal

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.