Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

31 augustus 2018

Vooruitblik uitzendingen Radio Signaal

Radio Signaal zendt vanaf 6 september uit op een nieuw tijdstip: van 14.00 - 15.00 uur. De uitzending vindt plaats op SALTO Stads FM. Via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 106,8 (ether).  En overal ter wereld via internet.

 

Ombudsman

Op 6 september is de Ombudsman voor Amsterdam Arre Zuurmond weer te gast. Hij vertelt over de laatste ontwikkelingen in de stad. Wat heeft hij allemaal gezien en gehoord? 

 

Muziekcentrum Eiwerk

Op 13 september gaat de gehele uitzending over Muziekcentrum Eiwerk. Het centrum organiseert  muziekworkshops en activiteiten voor mensen met een psychiatrische of maatschappelijke kwetsbaarheid. De focus ligt op ieders muzikale en creatieve ontwikkeling. De begeleiding is in handen van professionele docenten. We nemen de uitzending op 12 september op bij Eiwerk.  
 

Eerbetoon Theo Terwisscha

En op 20 september  herhalen we als eerbetoon een interview uit 2014 met Theo Terwisscha Van Scheltinga, schrijver van het boek 'Dwerg Nul eeuwt het uit', een sprookje voor volwassenen. Theo is 13 augustus jl. op 51-jarige leeftijd plotseling overleden. Verder is Suzan Steeman (redacteur) van het vrouwennetwerk Women Inc. te gast. Zij vertelt over de campagne 'Beeldvorming werk en zorg' die in het najaar van start gaat.
 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

Radio Signaal digitaal

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.