Uw privacy Contact | Nieuwsbrief

| Deze website voorlezen met BrowseAloud Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

28 januari 2019

Vooruitblik uitzendingen Radio Signaal

Elke donderdag van 14.00 tot 15.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op Radio SALTO. Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 99,4 of 106,8 (ether). En overal ter wereld via internet.

 

31 januari

In deze uitzending ontvangen we Willeke Vosveld, coördinator bij Wensenambulance Amsterdam. Wensen van kinderen en mensen die niet lang meer te leven hebben worden in vervulling gebracht door vrijwilligers, donateurs en sponsoren.            

En de rode neuzen van de CliniClowns maken hun opwachting; Hans Karg alias clown Boem! is te gast en vertelt over het ontstaan van de CliniClowns, hoe je clown wordt en wat het anderen en jezelf brengt. CliniClowns en dementerenden blijken ook vaak een goede match.

 

7 februari

Joel Dijkstra werkt als hulpverlener bij het Leger des Heils samen met zijn partner. Hij komt uit een traditioneel Legerfamilie en vertelt over wat het Leger deed en doet en hoe het leven is .

 

Politieman Zwarts kondigt nieuw project aan, waarbij zware delinquenten begeleidt worden door politiefunctionarissen.
Hij doet verslag van twee jaar begeleiding van ex-delinquenten, die uit de criminaliteit gekomen en gebleven zijn. Dankzij het EPJO Educatief Programma Jongeren, opgezet door de politie en acteur Peter Faber. Zwarts komt hierover samen met een jongere vertellen.
 

14 februari

We besteden aandacht  aan Valentijnsdag, onder andere met Miranda Prei van toneelgroep Discordia. Zij vertelt  over het stuk 'Weiblicher akt 9 – l’amour Duras'. En u hoort onze nieuwe columnist Glenda Westzaan over de liefde.

 

21 februari

Te gast zijn onderzoekers van de Ombudsman Metropool Amsterdam. Zij vertellen over de laatste ontwikkelingen in de stad en regio.
 

Ombudsman Arre Zuurmond verbleef gedurende vier maanden vijf nachten per week op de Wallen en constateerde meerdere complexe problemen op het gebied van vervuiling, overlast, massatoerisme, dak- en thuislozen, sekswerk, drugs en criminele ondermijning. Bekijk de korte film 'Urban Jungle' die hierover is gemaakt.

 

28 februari

Dit keer met de start van een drieluik over ervaringsdeskundigheid en ervaringswerkers. Maarten Muis is hierin een belangrijke gast als ervaringsdeskundige binnen de GGz  en sociaal ondernemer van Adstructie BV en Herstelreizen.  
                                                                                  
 

                                                                                 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden