24 juni 2019

Vooruitblik uitzendingen Radio Signaal

Elke donderdag van 12.00 tot 13.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op SALTO Omroep Amsterdam. Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 106,8 (ether). En overal ter wereld via internet.

 

4 juli

Professor Zef Hemel is te gast. Hij is werkzaam bij de programmeergroep Urban Planning aan de  Faculteit der Maatschappij- en Gedragswetenschappen van de Universiteit van Amsterdam. Hij is ook medewerker van de Amsterdam Economic Board van de gemeente Amsterdam. Hij ontwikkelt op verzoek van de gemeenteraad van Amsterdam een visie op de binnenstad.

 

11 juli

Ada Bolder van de vereniging de Latei is te gast. Deze biedt ondersteuning bij het zelf opzetten van woonvormen voor mensen met een beperking. Het interview gaat over waar de juiste leefomgeving aan moet voldoen en over vrijwilligerswerk in het algemeen en dat van ervaringsdeskundigen in het bijzonder.
 

18 juli

Te gast is Krista Jansen, programmamanager bij Clientenbelang Amsterdam. Zij vertelt over haar werkzaamheden en haar visie op Clientenbelang Amsterdam en blikt vooruit op de nabije toekomst.

 

25 juli

Dit keer komen Esther Kok (projectmedewerker Personen met verward gedrag bij Cliëntenbelang Amsterdam en een aantal ervaringsdeskundigen vertellen  over hun werkzaamheden en speerpunten voor mensen met onbegrepen/verward gedrag. Wat zou wenselijk zou zijn voor de bejegening in het eigen netwerk? Of in de buurt en door hulpverleners?

 

1 augustus

Tijdens de Prideweek (27 juli - 4 augustus) is Dolly Bellefleur onze gast.  In welke omgeving groeide zij op? Wat maakte dat zij deels als vrouw door het leven gaat en optreedt? En wat staat er allemaal op haar agenda tijdens de Prideweek en daarna?

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel


Radio Signaal digitaal

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.