Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

16 december 2019

Vooruitblik uitzendingen Radio Signaal

Elke donderdag van 14.00 tot 15.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op SALTO Omroep Amsterdam. Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 106,8 (ether). En overal ter wereld via internet.

 

Museumbos

Op 26 december herhalen we de uitzending van 8 augustus met kunstenaar Titia Frieling. Zij ontwierp onder andere het populaire Museumbos, een initiatief van de Stichting Bosland. Het Museumbos bestaat uit een aantal landschapsparken met ieder een oppervlakte van een hectare gelegen nabij Almere Haven. De afzonderlijke parken zijn door verschillende ontwerpers en kunstenaars vormgegeven. Titia vertelt over het museum en ook bijvoorbeeld het werk van Almere Natuurmonumenten.

 

Onthaasting en stilte

Op 2 januari herhalen we de uitzending van 15 augustus. Esta Polyesta vertelt over Ecstatic Dance Amsterdam (EDA), waar mensen van alle leeftijden op verschillende locaties meditatief kunnen dansen, met of zonder muziek, zonder schoenen of laarzen. Én zonder te praten.

 

En Fer van der Reijken is te gast. Hij is coördinator van Stadsklooster La Verna, een kloostergemeenschap van franciscanen en met een stichting met activiteiten rond 'Zin in je leven'.

 

Doet sneeuw pijn?

Op 9 januari vertelt theatermaker Annemiek Lely van Solostories over de voorstelling 'Doet sneeuw pijn'. Deze is gebaseerd op het boek met dezelfde titel van Carolien Spaans over de liefde en het verlies van een geliefde tijdens een skitocht. En er komt iemand vertellen over theaterschool de Trap; diversiteit in leeftijd en achtergrond speelt er een belangrijke rol.

 

Ombudsman

Op 16 januari spreekt presentator Olga van den Berg met onderzoekers van de Ombudsman Metropool Amsterdam over de laatste ontwikkelen in de stad.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

Radio Signaal digitaal

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.