Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

15 november 2022

Vooruitblik uitzendingen Radio Signaal in december

Elke donderdag van 14.00 tot 15.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op Radio SALTO. Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 99,4 of 106,8 (ether). En overal ter wereld via internet.

 

Wilt u reageren op onze uitzendingen? Stuurt u dan een mail naar radiosignaal@clientenbelangamsterdam.nl

 

Een vluchteling vertelt

We horen veel over vluchtelingen, maar weinig van henzelf. Nosrat Tanha vertelt in de uitzending van 1 december over zijn vlucht uit Iran en over zijn inspanningen op het gebied van wonen, werken en welzijn.

 

Adviesraad LVB

Tijdens de uitzending van 8 december praten we met Daan Stremmelaar en 2 leden over de Adviesraad LVB. Dit is een Amsterdamse raad door en voor mensen met een licht verstandelijke beperking (lvb). In de raad kunnen Amsterdammers met een lvb meepraten en hun ervaring delen over onderwerpen die hen aangaan. Daan Stremmelaar is beleidsmedewerker Jeugd bij Cliëntenbelang Amsterdam en ook de coördinator van de raad. 

 

Wijkcentrum d'Oude Stadt

Ook te gast is Gonny van Oudenallen. Zij vertelt over het werk en het belang van Wijkcentrum d’Oude Stadt. Het wijkcentrum is van, voor en door bewoners die het woon-, werk- en leefklimaat in stadsdeel Centrum willen verbeteren.

 

(Het artikel loopt daar na de foto.)   

Thumbnail bestuur Wijkcentrum Oude Stadt november 2022.jpg

Op de foto het bestuur van d'Oude Stadt: Dingeman Coumou (voorzitter), Gonny van Oudenallen (secretaris), Paul Spoek (penningmeester) en Anita Mizrahi (dagelijks bestuurslid).

 

LHBTIQ+-ouderen

Op 15 december zijn onder andere deelnemers van Grey Pride Zuid te gast. Grey Pride Zuid zet zich in voor de LHBTIQ+-ouderen. Met buurtbewoners, de gemeente Amsterdam én maatschappelijke organisaties werken zij samen aan een prettig Amsterdam-Zuid voor iedereen.

 

Kunst van het leven

Elsa van der Kooy lanceert een nieuw tijdschrift: ‘Moed’. Zij is op 22 december te gast. Elsa interviewt mensen die ondanks hun geestelijke problemen de kunst van het leven hebben ontwikkeld. En zich zich (met vallen en opstaan ) staande houden in het dagelijks leven en er iets van maken. 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

 

 

 

Radio Signaal digitaal
Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.