Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

25 januari 2018

Werkzaamheden Oostenburg en toegankelijkheid

De komende jaren zal Oostenburg, de omgeving van onze kantoorruimte in het INIT gebouw, worden omgevormd tot een nieuwe woonwijk. Tijdens de bouwwerkzaamheden moet de omgeving veilig en toegankelijk zijn. We vragen daar aandacht voor bij de projectleider, met wisselend succes. 


Oostenburg jan 2018 hoofdingang.jpgVerbeteringen

De volgende verbeteringen zijn recent doorgevoerd: De slechtste betonplaten in de Oostenburgermiddenstraat zijn vervangen; voor de hoofdingang is een strook met vlakke bestrating aangelegd (zie foto); 

  • er is een 'halen-brengen' plek gemaakt 'onze' expeditie ingang voor de busjes van het Aanvullend Openbaar Vervoer (AOV).

 

 

 

 

 

 

 

Oostenburg jan 2018 ingang Conradstraat.jpgAndere toegangsroute

De ingang tot het terrein bij het spoorwegviaduct wordt ook de toegangsroute voor het bouwverkeer. Deze is daarom niet meer veilig te gebruiken door fietsers en voetgangers.  Er is een veilige fiets-voetgangersroute via de Conradstraat; het poortje is verbreed en er zijn trottoiropritten gekomen (zie foto).

 

Geen veilige route naar expeditie-ingang

Helaas ziet de projectleider geen mogelijkheden om een veilige voetgangersroute te realiseren naar onze eigen ingang aan de achterkant van het gebouw. Juist daar moeten namelijk bouwverkeer en vrachtwagens van stadsdeel Centrum langs. Daar starten ook de eerste werkzaamheden. We adviseren onze bezoekers daarom dringend om de hoofdingang te nemen.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel