Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

23 januari 2023

Winnaar Amsterdamse Pluim 2022 Revasport bij Radio Signaal

Elke donderdag van 14.00 tot 15.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op Radio SALTO. Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 99,4 of 106,8 (ether). En overal ter wereld via internet.

 

Wilt u reageren op onze uitzendingen? Stuurt u dan een mail naar radiosignaal@clientenbelangamsterdam.nl. En we hebben weer een actuele agenda en mededelingen.

 

Roselien van Enst.jpgRevasport wint Amsterdamse Pluim 2022

Roselien van Enst is te gast. Zij won met Revasport de Amsterdamse Pluim 2022, een prijs voor sportorganisaties die zich inzetten voor sporten voor mensen met een beperking. De piepjonge organisatie Revasport biedt tal van activiteiten en heeft een brede deskundigheid in huis. Roselien vertelt hierover en over wat het winnen van de Pluim betekent.

 

Annemiek Scheijde is projectleider Life Coach en Amsterdamse Pluim bij Cliëntenbelang Amsterdam. Zij  vertelt over hoe de selectie voor de Pluim tot stand komt en waaraan sportorganisaties moeten voldoen.

 

Gedicht

Glenda Westzaan leest het gedicht ‘Wan Bon’ van dichter R. Dobru en haar eigen hertaling.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

 

 

 

 

Radio Signaal digitaal
Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.