28 juli 2020

Zomergast Dolly Bellefleur bij Radio Signaal

Donderdag 30 juli staat de uitzending in het teken van het jaarlijkse festival Pride Amsterdam. De Prideweek -corona-proof- is in volle gang. Een goed moment om de mooie uitzending met Dolly Bellefleur van vorig jaar nog eens te beluisteren. Elke donderdag van 14.00 tot 15.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op Radio SALTO. Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 99,4 of 106,8 (ether). En overal ter wereld via internet.

 

Dolly Bellefleur.jpgBoegbeeld LHBTQI-beweging

Dolly Bellefleur is het alter ego van cabaretier en tekstdichter Ruud Douma. Als boegbeeld van de LHBTQI-beweging vraagt Dolly al 30 jaar op haar geheel eigen wijze aandacht voor mensenrechten in het algemeen en de acceptatie van LHBTQI in het bijzonder.

 

In welke omgeving groeide zij op? Waarom gaat zij deels als vrouw door het leven? Wat brengt het haar en hoe worden haar optredens ontvangen? We praten over de prijzen die zij heeft ontvangen heeft als voorvechtster van de LHBTQI-beweging en over haar 30-jarige jubileum. Veel luisterplezier!

 

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

 

 

 

Radio Signaal digitaal

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.