Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

23 november 2021

Herhaling Zomergast Jennifer Brouwer van Onbeperkt West

Elke donderdag van 14.00 tot 15.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op Radio SALTO. Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 99,4 of 106,8 (ether). En overal ter wereld via internet. 

 

Dit keer herhalen we de uitzending van 1 juli jl.. Wilt u reageren op onze uitzendingen? Stuurt u dan een mail naar radiosignaal@clientenbelangamsterdam.nl

 

Onbeperkt West

Op donderdag 1 juli a.s. spreken we in onze reeks Zomergasten met Jennifer Brouwer van de belangengroep Onbeperkt West. Jennifer heeft een visuele beperking en zet bij Onbeperkt West (OW) haar ervaringsdeskundigheid in. OW komt op voor mensen met een beperking, chronisch zieken en ouderen in stadsdeel West.

 

We gaan het hebben over de manier waarop OW de gemeente advisieert, onder meer over de openbare ruimte, wegen, school- en openbare gebouwen. Wat was een succesvol advies? En waar loopt OW vaak tegenaan bij de gemeente?  Wat is het meest recent uitgebrachte advies?

 

Informatie en advies

Tijdens informatiemiddagen en via een telefonische advieslijn informeert OW wijkbewoners over de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo), toegankelijkheid, participatie, hulpmiddelen en voorzieningen. Welke vragen krijgen zij zoal? En Jennifer vertelt over haar taken en waar ze de motivatie vandaan haalt om zich zo in te zetten voor OW en het stadsdeel.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

 

 

 

 

Radio Signaal digitaal

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.