Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

12 juli 2016

Zomergasten Radio Signaal 14 juli

Aanstaande donderdag ontvangen we twee zomergasten in de studio: Nettie van Wijk en Mariette van Bilderbeek. Nettie groeide op bij ouders met een verstandelijke beperking, Mariette is beleidsadviseur zorgontwikkeling en coach bij zorgaanbieder Cordaan. Stem donderdag tussen 12:00 en 13:00 uur af op FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 106,8 (ether). Ook zijn we natuurlijk via internet te volgen en terug te luisteren.

In het eerste deel van de uitzending vertelt Nettie over haar leven bij een ouder met een verstandelijke beperkingen. Hoe zag haar jeugd thuis er uit? En welke betekenis hebben de pleeggezinnen voor haar gehad?

In het tweede deel vertelt Mariette hoe je mensen met een licht verstandelijke beperking herkent. Hoe ziet hun zorg en die voor de kinderen er uit? Ook gaan we in op de vraag welk beleid je als zorgverlener moet voeren.

In het laatste deel zal vooral Nettie aan het woord zijn over hoe haar ervaringen haar gevormd hebben, welke haar ondersteuning of behandeling, de belangenvereniging Sien en haar werk in de werkgroep Kinderen van Verstandelijk Beperkte Ouders.

Radio Signaal digitaal

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen kant en klaar  via de website of direct via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal staat ook op Twitter

Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal of luister de uitzeningen van het afgelopen jaar terug.

 

terug naar het nieuws overzicht »

 

Deel dit artikel

U kunt deze uitzending terugluisteren via deze link. Nadat u het scherm van Salto hebt opengeklikt, klikt u op het icoontje 14.