Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

16 december 2014

Award winning Radio Signaal: uitzending 18 december

Radio Signaal heeft op 12 december de Salto Award 2014 toegekend gekregen! Donderdag 18 december kunt u luisteren waarom. Op eerste Kerstdag en donderdag 1 januari kunt u luisteren naar een mooie uitzending met een wintergast. Op 1 januari zijn we te beluisteren op ons nieuwe tijdstip van 12.00 - 13.00 uur.

De Klinker

Te gast zijn teamleiders Monique Groenendaal en Marloes Vermeulen van De Klinker, een samenwerkingsproject tussen zorginstelling Amstelring en welzijnsorganisatie Combiwel. Zij vertellen  hoe De Klinker langzamerhand volledig omgevormd is tot een Huis van de Buurt, met zorg voor ouderen op allerlei gebied. En uiteraard blijft het een sociaal ontmoetingspunt waar mensen zonder afspraak kunnen binnenlopen voor hulp of advies.

Zelf sociale projecten aandragen

Agnita Vriend is secretaris van de belisraad van project Nieuw-West Midden. Bewoners kunnen daarbij zelf sociale projecten aandragen. Een aantal kleinschalige projecten is inmiddels al gerealiseerd. 

Column

De Column is van Nynke van Zwol.

Radio Signaal digitaal

Luister  via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen of volg Radio Signaal op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal

 

terug naar het nieuws overzicht »

 

Deel dit artikel