Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

18 november 2014

Project Toegankelijk Amsterdam op Radio Signaal, 20 november 2014

Deze keer: het project Toegankelijk Amsterdam, het nut van de loopband, en jeugdzorgorganisatie Lijn 5. Stem donderdag tussen 11:00 en 12:00 uur af op FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 106,8 (ether). Ook via internet te volgen en terug te luisteren.

Toegankelijk Amsterdam

De stad is soms een onneembare vesting voor mensen die niet zo mobiel zijn. Het gaat dan niet alleen om gehandicapten, maar bijvoorbeeld ook om moeders met kinderwagens of gewoon leveranciers.  

Op de website Toegankelijk Amsterdam vind je alles over de toegankelijkheid en ontoegankelijkheid van gebouwen en andere plaatsen in Amsterdam. Jan Barnhoorn praat  over dit omvangrijke project  met Bart Weggeman, senior beleidsmedewerker bij Cliëntenbelang Amsterdam. 

Revalidatie op de loopband

Celine Timmermans is student-onderzoeker aan de Vrije Universiteit, faculteit Bewegingswetenschappen. Zij vertelt ze over haar onderzoek naar revalidatie na een beroerte. Hoe bevordert trainen op een loopband het herstel en is dat voor iedereen een goede manier om te revalideren?

Jeugdzorg

Janine Roos is regiomanager van Lijn5. Deze organisatie houdt zich bezig met jeugdzorg in de ruimste zin, toegespitst op de situatie in Amsterdam. Hoe beïnvloeden de bezuinigingen de kwaliteit van de jeugdzorg?  

Column

De Column is van Peter.

Radio Signaal digitaal

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen, of volg Radio Signaal op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal

 

terug naar het nieuws overzicht »

 

Deel dit artikel