Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

18 november 2015

Radio Signaal, 19 november

In deze uitzending een terugblik op één jaar cliëntondersteuning, een uitzendbureau voor ervaringsdeskundigen en de Week van de Werkstress. Stem donderdag tussen 12:00 en 13:00 uur af op FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 106,8 (ether). Ook via internet te volgen en terug te luisteren.

Cliëntondersteuning één jaar verder

Cees van der Wal is directeur van MEE Amstel en Zaan.  Hij vertelt over de cliëntondersteuning in Amsterdam onder het nieuwe beleid. Welke mensen hebben er gebruik van gemaakt, hoe is de samenwerking met  de gemeente, het zorgkantoor en de zorgverzekeraars. En heeft cliëntondersteuning een plaats gekregen in de wijkzorgteams?

Team ED

Maarten Muis ondersteunt  Team ED, dat ervaringsdeskundigen uitzendt voor opdrachten in het sociale domein.  Vanwaar dit uitzendbureau?  Wie doen er aan mee en wie maken er gebruik van? 

Stress!

Het is de Week van de Werkstress. Wat is werkstress, hoe herken je het en wat valt er tegen te doen? Aan het woord is Maud van Aalderen,  psycholoog Arbeid en Gezondheid bij outplacementbureau Dijk & Van Emmerik.

Column: De kunst van het Meedoen

De column komt deze week van Peter Petersen.

Radio Signaal in de cloud

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen of volg Radio Signaal op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal

 

terug naar het nieuws overzicht »

 

Deel dit artikel