Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

9 november 2016

Radio Signaal, uitzending 10 november

In deze uitzending nemen we u meer naar het Oranjehuis van de Blijf Groep, en blikken we vooruit naar het `Festival voor eenzaamheid van iedereen` aan de Sloterplas. Stem donderdag tussen 12:00 en 13:00 uur af op FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 106,8 (ether). Ook zijn we natuurlijk via internet te volgen en terug te luisteren h Peik Suyling

Huishoudelijk geweld

De Blijf Groep  helpt om huiselijk geweld te stoppen, waarbij men hulp biedt aan álle betrokkenen. Daarnaast biedt deze organisatie tal van trainingen voor beleidsmakers en professionals. Sectormanager Jolanda Vader vertelt over de vestiging Oranjehuis, midden in de Amsterdamse Hallen.  

Eenzaamheid van iedereen

Het Festival voor eenzaamheid van iedereen biedt nieuwe benaderingen om met eenzaamheid om te gaan.  Het vindt plaats Van donderdag 17 t/m zaterdag 19 november op Buurtwerkplaats Noorderhof aan de Sloterplas.In de uitzending spreken we met  de spil van het festival, ontwerper/kunstenaar Peik Suyling.

Column

De column 'Moeten' komt  van  Olga de la Fontaine.

Radio Signaal digitaal

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen kant en klaar  via de website of direct via de uitzending gemist service van StadsFM.  Radio Signaal staat ook op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal

 

terug naar het nieuws overzicht »

 

Deel dit artikel

U kunt deze uitzending terugluisteren via deze link. Nadat u het scherm van Salto hebt opengeklikt, klikt u op het icoontje 10.