Radio Signaal, uitzending 15 juni

Sinds 2015 krijgt de gemeente op een kritische en creatieve manier advies over zorg voor de jeugd. Stem donderdag tussen 12:00 en 13:00 uur af op FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 106,8 (ether). Ook zijn we natuurlijk via internet te volgen en terug te luisteren.

Jeugdplatform Amsterdam

Te gast zijn Sophie Pennington de Jongh, beleidsmedewerker bij Clientenbelang Amsterdam en Jeslin Heinze belangenbehartiger Jeugdplatform. Zij vertellen over het onafhankelijke Jeugdplatform dat  in 2014 is opgericht op initiatief van de gemeente zelf. Powered by Cliëntenbelang Amsterdam en Stichting Alexander
 
Sinds 1 januari 2015 is het Jeugdplatform Amsterdam voluit actief en geeft het de gemeente (gevraagd en ongevraagd) advies over effectieve zorg voor de jeugd. Thuis, in de wijk, op school of in een instelling. Sophie en Jeslin vertellen over  doelstelling,  werkzaamheden en plannen.

Radio Signaal digitaal

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen kant en klaar  via de website of direct via de uitzending gemist service van StadsFM.  Radio Signaal staat ook op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal

Terug naar het nieuwsoverzicht

Hartelijk dank voor uw reactie. Deze is in goede orde ontvangen. Indien uw reactie voldoet aan onze huisregels plaatsen wij uw reactie op onze website.
Reactie plaatsen

Wees de eerste die een reactie plaatst!

U kunt de uitzending terugluisteren via deze link.