Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

30 januari 2017

Radio Signaal, uitzending 2 februari

In deze uitzending: wat doet een Huis van de Wijk? Verder aandacht voor het prijswinnend buddyproject voor LHBT ex-asielzoekers van De Regenboog. Stem donderdag tussen 12:00 en 13:00 uur af op FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 106,8 (ether). Ook zijn we natuurlijk via internet te volgen en terug te luisteren.

Huis van de Wijk

Te gast is Christine Verweij, programmacoördinator Huis van de Wijk Rivierenbuurt.
Christine werkt hier sinds 2004 werkzaam, toen het nog Wijkopbouworgaan heette en bijvoorbeeld ook de Wet maatschappelijke ontwikkeling (Wmo) er nog niet was. Waar is vanuit haar ervaring meer aandacht voor nodig bij het plannen van beleid?  

Buddyproject Regenbooggroep in de prijzen

Het buddyproject van de Regenbooggroep ontving onlangs de Tom Sebastiaan Gans Prijs van het Oranjefonds. Jos Holweg, psycholoog en projectleider, vertelt wat de prijs inhoudt en wat dit buddyproject voor LHBT ex-asielzoekers zo speciaal maakt. 

Column

De Column  'Uit de psychiatrie' is van Olga de la Fontaine.

Radio Signaal digitaal

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen kant en klaar  via de website of direct via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal staat ook op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal

 

terug naar het nieuws overzicht »

 

Deel dit artikel